Ingvild blir vår nye rektor

Portrettbilde av Ingvild Fredbo

Ingvild har jobbet i skolen i over 25 år og har jobbet både som inspektør, assisterende rektor og rektor tidligere. Hun kommer nå fra stilling som assisterende rektor på Møllergata skole i Oslo.

Ingvild fyller 49 år i sommer, kommer opprinnelig fra Telemark, men har bodd mesteparten av livet i Indre Østfold. Nå bor hun på Majorstua med samboer. Hun har tre voksne sønner og et barnebarn.

I tillegg til adjunktutdanning har hun studert Barne-og ungdomslitteratur, Prosjektledelse og har en mastergrad i Organisasjon og ledelse.

Interesser er bl.a. reiser, litteratur og musikk.

Ingvild forteller at hun gleder seg til å starte opp på Nordtvet skole i august. "Det blir spennende å bli kjent med ansatte, elever og foresatte. I tillegg til oppstart med ny læreplan, ønsker jeg bl.a. å fokusere på sosial kompetanse og hjem/skole samarbeid".

Vi gleder oss vi også. Sees i august!