Skolemelk

melkekartong

Skolemåltidet er viktig i skolehverdagen. Tilførsel av energi og næringsstoffer gjennom mat og drikke er viktig for at elevene skal opprettholde konsentrasjonen og beholde energien ut skoledagen. Meieriprodukter er også viktig for barn og unges vekst og utvikling, og tilførsel av viktige næringsstoffer.

Ønsker du at ditt barn skal få skolemelk til måltidene på skolen, kan du benytte deg av Tines skolemelk-ordning. Slik går du fram for å bestille:

1. Registrer deg som ny bruker på http://www.skolemelk.no
  2. Registrer elev. Registrer en eller flere barn. Abonnement tegnes for 1/2 eller 1 år av gangen.
  3. Velg produkt. Velg hvilket melkeprodukt barna skal få.
  4. Betaling. Gå til betaling og velg betalingsmåte.
  5. Fullfør bestillingen. Du vil motta en bestillingsbekreftelse på e-post fra TINE Skolemelk.

NB! Første levering er ca 1 uke etter at skolen har begynt. Dersom du bestiller midt i skoleåret, vil det ta litt tid fra bestillingen er gjort, til eleven får melken (ca en uke). Dersom du har bestilt melk for 1/2 år, må du huske å bestille på nytt i god tid før neste halvår hvis du ønsker at ordningen skal fortsette.